STANDAARD ROLLUIKEN

Standaard Rolluiken

Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik. Eén van de belangrijkste aspecten is de verduisterende werking van het rolluik, het (zon) licht van buitenaf wordt geweerd en de kamer blijft donker. U heeft dan ook het hele jaar door profijt van uw aankoop. Rolluiken waarborgen uw privacy en hebben een inbraak vertragende werking. De isolerende eigenschappen van een rolluik zorgen ervoor dat warmte (zomer) en koude (winter) worden gereduceerd, waardoor u flink kunt besparen op uw energierekening. Ook biedt het rolluik een uitstekende geluidsisolatie.

Wilt u extra comfort in uw woning of pand ? Dan zijn rolluiken de perfecte oplossing. Rolluiken zijn niet alleen zeer geschikt voor zonwering en het weren van kou én warmte, maar u kleedt uw pand hier ook op eenvoudige wijze mee af en houdt er zelfs ongenodigde gasten mee buiten. Wij bieden kwaliteitsrolluiken voor de scherpste prijs. We leveren enkel kwalitatief hoogwaardige aluminium rolluiken van de beste merken, zoals Alulux, Aluprof en Heroal eventueel voorzien van Somfy motoren. Na montage bieden we u 5 jaar volledige garantie..!

l

Offerte Aanvraag!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Bedieningen, omkastingen en kleurstellingen

Bedieningen:

Wij bieden zowel hand bedienbare als elektrisch bedienbare rolluiken.

De hand bedienbare rolluiken worden voorzien van rolluikband met een bandkastje gemonteerd bij het rolluik om het rolluik omhoog te trekken en te laten zakken.

 De elektrisch bedienbare rolluiken zijn voorzien van ons huismerk kwaliteitsmotor met 5 jaar volledige garantie op de motor. Ook bieden wij de mogelijkheid om het rolluik te voorzien van een Somfy motor.

Elektrische bediening kan via een schakelaar , afstandsbediening of via uw smartphone (hiervoor dient een speciale motor te worden ingebouwd)

 Omkastingen

Afhankelijk van de te bedekken oppervlakte wordt de grootte van de omkasting bepaald. Omkastingen kunnen variëren van 150 mm tot 230 mm en zijn verkrijgbaar in zowel afgeschuinde als afgeronde kast.

Kleurstellingen

We bieden u een groot aantal standaard RAL-kleuren zoals bijvoorbeeld RAL 9001 (crème wit), RAL 9010 (wit), RAL 7016 (antracietgrijs), RAL 6009 (dennegroen), RAL 5011 (staalblauw) en RAL 1015 (hellbeige). Ook kunnen we tegen een geringe meerprijs iedere door u gewenste RAL-kleur laten spuiten (alleen de kast en de geleiders). Al onze standaard RAL-kleuren zijn gepoedercoat.