+31651179871 / +31681055735 info@mariosrolluiken.nl

VERANDA'S

Terrasoverkappingen (Veranda’s)

Een terrasoverkapping biedt u de gelegenheid om optimaal te kunnen genieten van uw terras en tuin. ‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen; de terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.

Wij verkopen 2 verschillende type terrasoverkapping, te weten type Stanza en type Piazza. Ook hebben wij een bijpassende zonwering voor over uw terasoverkapping.

De voordelen van een terrasoverkapping op een rijtje:

 • Verlengstuk van uw huis
 • Bescherming tegen schadelijke UV-straling
 • Eenvoudige en snelle montage
 • Regenafvoer volledig uit het zicht
 • Geïntegreerde verlichting optioneel verkrijgbaar
 • Uw tuin/loungeset staat altijd droog
 • Ook te gebruiken als carport!

Onze standaard veranda’s worden compleet geleverd met:

 • Polycarbonaat platen 16mm, keuze uit: helder of opaal.
 • Eind en tussen liggers met plaatstoppers voorbewerkt.
 • 2 draagpalen vierkant 10x10cm bij een dak tot 5 meter breed.
 • 3 draagpalen vierkant 10x10cm bij een dak breder dan 5 meter.
 • Zijkappen voor goot- en muurplaat.
 • Condensprofiel en anti-dusttape voor de dakplaten.
 • 1x bladvanger.
l

Offerte Aanvraag!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Type Stanza

De Stanza is een multifunctionele en eigentijdse terrasoverkapping. Stanza® betekent zitkamer in het Italiaans. En dat is precies wat deze stijlvolle overkapping is; een extra kamer om van het buitenleven te genieten. Deze budgetvriendelijke constructie is vervaardigd uit hoogwaardig en recyclebaar aluminium van Europese topkwaliteit. Het bijkomende voordeel van aluminium is dat het onderhoudsvriendelijk is. De lakkwaliteit is dusdanig hoog dat, zelfs na jaren in weer en wind te hebben vertoefd, het aluminium geen nabehandeling nodig heeft. De Stanza® is binnen enkele

uren te monteren. Mede hierdoor is deze overkapping aantrekkelijk geprijsd.

Standaard kleuren

De Stanza is verkrijgbaar in de kleuren Ral 9001 (Creme), Ral 7016 (Antraciet structuurlak), en Sepia Bruin.

Uitbreiden met een verandazonwering

Als u de vele voordelen die de Stanza® terrasoverkapping biedt nog verder wilt uitbreiden kunt u kiezen voor een Summerlight veranda zonwering, die het gemak en woongenot nog verder vergroten.

Via geleiders glijdt het gekozen doek, vanuit een stijlvol gevormde kast, over het dak van de terrasoverkapping. U kunt een keuze maken uit meer dan 100 verschillende doeken, zodat er altijd iets van uw gading bij zit. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl een plezierige hoeveelheid licht wordt doorgelaten en er een aangename sfeer wordt gecreëerd.

Veranda dicht maken

Ook kunt u ervoor kiezen om de veranda dicht te maken met rolluiken of solid screens. De electrisch bedienbare solid screen biedt de ideale bescherming tegen (laagstaande) zon en wind. Het speciale doek is zo ontwikkeld, dat u toch makkelijk van binnen naar buiten kan kijken.

Type Piazza

De Piazza® is vervaardigd uit hoogwaardige materialen,zodat u er vele jaren plezier van zult hebben. Bovendien is de Piazza® zéér onderhoudsvriendelijk.

De terrasoverkapping Piazza® wordt op maat geproduceerd en is standaard verkrijgbaar in wit, crème of antraciet structuurlak (overige kleuren op aanvraag). De afdekking bestaat uit een lichtdoorlatende UV-bestendige polycarbonaat of gelaagd glas. De terrasoverkapping is makkelijk voor te bereiden op de meeste montagesituaties en kan daardoor binnen een dag worden geplaatst! De terrasoverkapping Piazza® heeft een uniek kliksysteem, waardoor er nauwelijks schroeven zichtbaar zijn en er toch een sterke constructie ontstaat. Zelfs de waterafvoer, via een geïntegreerde goot, is volledig aan het zicht onttrokken.

Standaard kleuren

De Piazza® is verkrijgbaar in de kleuren Ral 9010 (Wit), Ral 9001 (Creme), Ral 7016 (Antraciet structuurlak).

Uitbreiden met een verandazonwering

Als u de vele voordelen die de Piazza® terrasoverkapping biedt nog verder wilt uitbreiden kunt u kiezen voor een Summerlight veranda zonwering, die het gemak en woongenot nog verder vergroten.

Via geleiders glijdt het gekozen doek, vanuit een stijlvol gevormde kast, over het dak van de terrasoverkapping. U kunt een keuze maken uit meer dan 100 verschillende doeken, zodat er altijd iets van uw gading bij zit. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl een plezierige hoeveelheid licht wordt doorgelaten en er een aangename sfeer wordt gecreëerd

Veranda dicht maken

Ook kunt u ervoor kiezen om de veranda dicht te maken met rolluiken of solid screens. De electrisch bedienbare solid screen biedt de ideale bescherming tegen (laagstaande) zon en wind. Het speciale doek is zo ontwikkeld, dat u toch makkelijk van binnen naar buiten kan kijken.