+31651179871 / +31681055735 info@mariosrolluiken.nl

MARKIEZEN

Markiezen

Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik. Eén van de belangrijkste aspecten is de verduisterende werking van het rolluik, het (zon) licht van buitenaf wordt geweerd en de kamer blijft donker. U heeft dan ook het hele jaar door profijt van uw aankoop. Rolluiken waarborgen uw privacy en hebben een inbraak vertragende werking. De isolerende eigenschappen van een rolluik zorgen ervoor dat warmte (zomer) en koude (winter) worden gereduceerd, waardoor u flink kunt besparen op uw energierekening. Ook biedt het rolluik een uitstekende geluidsisolatie.

Wilt u extra comfort in uw woning of pand ? Dan zijn rolluiken de perfecte oplossing. Rolluiken zijn niet alleen zeer geschikt voor zonwering en het weren van kou én warmte, maar u kleedt uw pand hier ook op eenvoudige wijze mee af en houdt er zelfs ongenodigde gasten mee buiten. Wij bieden kwaliteitsrolluiken voor de scherpste prijs. We leveren enkel kwalitatief hoogwaardige aluminium rolluiken van de beste merken, zoals Alulux, Aluprof en Heroal eventueel voorzien van Somfy motoren. Na montage bieden we u 5 jaar volledige garantie..!

l

Offerte Aanvraag!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Uitvoeringen Frame

 

Grenen hout Frame

Onze markiesframes worden standaard vervaardigd uit foutvrij gevingerlast grenen. Door deze procedure zitten er geen knoesten en onvolkomenheden in het houtwerk.

Maatvoering latwerk; dikte 19mm x 68 mm breed.

 

Aluminium Frame

Uitvoering frame geheel uit aluminium. Profielen frame zijn standaard blank geanodiseerd. Hoekstukken en scharnieren vervaardigd uit vol-gegoten aluminium. Het doek wordt vastgeniet op kunststof inlegprofielen.

Maatvoering latwerk; dikte 15 mm x 55 mm breed.

 

Uitvoeringen Omkapping

 

Omkapping houten markies

De houten markies wordt standaard geleverd met een Dark red meranti ombouw.

Deze kenmerkt zich door de rechte bovenplank en rechte zijschotten. Vervaardigd uit Dark red meranti hout.

Maatvoering bovenplank, dikte 21 mm x 270 mm breed.

Maatvoering zijschotten, dikte 21 mm x 220 mm breed

 

Omkapping aluminium markies

De aluminium markies wordt standaard geleverd met een aluminium ombouw in 1 uitvoering.

Kenmerkt zich door de rechte bovenplank en schuin aflopende zijschotten.

Maatvoering bovenplank, dikte 21 mm x 240 mm breed.

Maatvoering zijschotten, dikte 21 mm x 210 mm breed

 

Doek:

Zonweringdoek is één van de belangrijkste aspecten van uw zonwering. Het doekdessin draagt bij aan het creëren van de door u gewenste sfeer en uitstraling. Daarnaast beschermt het tegen inkijk, verkleuring van uw meubels en natuurlijk hinderlijk licht. Bij een terraszonwering beschermt het doek u tevens tegen schadelijke UV-straling.

Wij komen bij u langs met doekenstalen , zo kunt u uw beste keuze maken en uw markies geheel naar eigen wens bekleden.

 

 

Doek vervangen

Heeft u al markiezen? Vervang het doek en uw markies is weer als nieuw. Keuze uit een ruime doekcollectie

 

Bediening

 

Handmatige bediening

Standaard wordt de markies voorzien van optrekkoorden onderlangs en een koordkikker op de buitenmuur of op het raamkozijn.

Optioneel, met optrekkoorden onderlangs naar binnen gevoerd met de koordkikker op de binnenmuur of het raamkozijn. Zodoende kan de markies vanuit de woning worden neergelaten en opgehaald.

De kleur van de koordkikkers en optrekkoorden kunnen worden aangepast aan de kleur van het doek.

 

Elektrische bediening

Kies voor een comfortabele elektrische bediening met draadloze zender of laat de werking van uw markiezen geheel automatisch verlopen naar gelang de zon- of windintensiteit.

Met een draadloze bediening kunt u eenvoudig vanaf iedere plek in- en rondom de woning één of meerdere producten bedienen. Het is mogelijk om meerdere producten afzonderlijk of gelijktijdig omhoog of omlaag te sturen of te stoppen op elke gewenste positie.

Bij elektrische markiesbediening lopen de optrekkoorden over de buitenzijde van de markies heen. Deze worden qua kleur aangepast aan de doekkleur