+31651179871 / +31681055735 info@mariosrolluiken.nl

GARAGE ROLPOORTEN

Garage Rolpoorten

Een rolpoort word toegepast als garagedeur en fungeert als een rolluik, maar dan zwaarder uitgevoerd en met grotere lamellen van 77 mm.

Het voordeel van een rolpoort is dat er geen geleiders en dergelijke aan de binnenkant van uw garage gemonteerd hoeven te worden zoals bijvoorbeeld bij senctionaal deuren zodat u de maximale ruimte binnen uw garage beschikbaar houdt.

De Rolpoorten kunnen op 3 manieren worden gemonteerd:

  • Achter de dagopening ( dus aan de binnenzijde van de garage achter het gat )
  • Voor de dagopening ( dus aan de buitenzijde van de garage voor het gat)
  • In de dagopening (dus tussen de muren van het gat in)

 Type bakken

In tegenstelling tot de rolluiken en screens, worden rolpoorten uitsluitend geleverd met een vierkant schuin 45° bovenbak.

De grootte van de bovenbak word bepaald door de hoogte van de rolpoort

l

Offerte Aanvraag!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Bedieningen

Rolpoorten zijn alleen leverbaar met een motor waarbij u de keuze heeft uit de buitenbediening, een afstandsbediening, sleutelschakelaar of een codepaneel. Rolpoorten combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en vormgeving. De zware profielen die het pantser geleiden en de robuuste lamellen van 77 mm dragen zorg voor een inbraak vertragende rolpoort. De rolpoort werkt dus als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveren. Het is mogelijk om de rolpoort te voorzien van lamellen met zichtvenster of een ventilatieprofiel